O nás › Diskusné Fóra › Všeobecne o zdravotníctve › zachranna sluzba
- Toto téma obsahuje 800 odpovedí, 53 hlasov, a bola naposledny upravená pred 19 rokmi, 9 mesiacmi od
imported_Rudolf Zajac.
-
AutorPríspevky
-
27 februára, 2006 o 9:11 pm #2953
imported_Rudolf Zajac
ÚčastníkMimochodom, zacinaju sa vazne kontroly, teraz som sam zvedavy co vyjde z nich.
28 februára, 2006 o 10:12 am #2954rodan
Účastník@Rudolf Zajac wrote:
Mimochodom, zacinaju sa vazne kontroly, teraz som sam zvedavy co vyjde z nich.
Veď, som zvedavý aj ja, ako sa zdôvodní že činnosť, o ktorú sa všetci bijú, riaditeľ FNsP označí ako neefektívnu a stratovú…. asi to nebude v tej neefektivite.
28 februára, 2006 o 4:30 pm #2955p800
Mimochodom, zacinaju sa vazne kontroly, teraz som sam zvedavy co vyjde z nich.
v prípade vážnych nedostatkov sa stane čo??? prevadzkovateľ príde o licenciu a dostane ju druhý v poradí.Kto zabezpečí medziobdobie kym to ten nový rozbehne?
28 februára, 2006 o 7:11 pm #2956imported_Rudolf Zajac
ÚčastníkOd extremu po extrem? Najprv treba vediet, co, potom ako riesit a potom rozhodovat. Hovorim, ze budeme vazne kontrolovat. Nic viac, nic menej.
28 februára, 2006 o 7:59 pm #2957PelikanR
ÚčastníkV zákone 578/2004 myslím nie je uvedené, že v prípade pochybenia spoločnosťou, kt. mala udelenú licenciu a tá jej následne bola odobratá, že by mal dostať povolenie 2. v poradí, to sa môže stať o mesiac či o rok…predpokladám , že je nutné nové výberové konanie. Správna pripomienka je , čo do tej doby. Čiastočne to chcel. p. minister riešiť v prípade VÚC Nitra kde došlo k zániku niekt. poskytovateľov, neviem však či to má oporu aj v zákone- asi sa na to pozabudlo.
28 februára, 2006 o 9:13 pm #2958p800
Od extremu po extrem? Najprv treba vediet, co, potom ako riesit a potom rozhodovat. Hovorim, ze budeme vazne kontrolovat. Nic viac, nic menej.
ale niečo viac by sa malo robiť toto nie je „že auto nema STK tak ho odstavím do garaže a ked budem mať čas tak to vybavím“
alebo sa nebudu robiť žiadne sankcie? odstrante tieto závady a pokračujte
apropo menej exitov2 marca, 2006 o 7:05 pm #2959joj
ÚčastníkPán minister, trvá to trochu dlho, nemyslíte? Ľud je nervózny s toho 2 VK tak to už zverejnite, prosíme Vás všetci. [-o<
2 marca, 2006 o 7:33 pm #2960p800
Účastníkčim dlhšie to budú naťahovať tým silnejšia kritika bude po zverejnení výsledkov.Alebo že by to stopli ako veškerú privatizáciu? Fico to chce všetko zrušiť tak som zvedavý čo sa z tohto vykľuje
2 marca, 2006 o 7:45 pm #2961imported_Rudolf Zajac
ÚčastníkAk je lud nervozny, bolo by dobre keby dolozil pracovne zmluvy aspon zo zodp. zastupcom a uz by mal licencie doma / po zaplatemi poplatku/.
2 marca, 2006 o 8:05 pm #2962p800
Účastníkneuvažujete pán minister zverejniť uspešných na nete tak,ako to bolo v prvom kole?
2 marca, 2006 o 8:46 pm #2963imported_Rudolf Zajac
ÚčastníkNie, pretoze ten zoznam by teraz uz malô necitatelny tvar a urobil by viacej zla ako prospechu. Zverejnime az definitivne rozmiestenie ZS a poskytovatelov.
3 marca, 2006 o 5:49 am #2964PelikanR
Ak je lud nervozny, bolo by dobre keby dolozil pracovne zmluvy aspon zo zodp. zastupcom a uz by mal licencie doma / po zaplatemi poplatku/.
To sme si mysleli, že aj pri prvom VK to budete takto žiadať- verili sme si , že mať okrem mat.-tech. vybavenia aj personál je neprehliadnuteľnou výhodou. P. minister, kedy predpokladáte uverejnenie výsledkov 2. kola? Čo sa deje s KOS? Akým spôsobom sa vlastne predpokladá zánik okresných dispečingov, teda 155-ky?
3 marca, 2006 o 4:25 pm #2965p800
Nie, pretoze ten zoznam by teraz uz malô necitatelny tvar a urobil by viacej zla ako prospechu. Zverejnime az definitivne rozmiestenie ZS a poskytovatelov.
A prezradíte aspoň nejaký časový horizont ,kedy zverejníte definitívne rozmiestnenie ZS a poskytovateľov?
3 marca, 2006 o 9:34 pm #2966imported_Rudolf Zajac
ÚčastníkZatial podpisane liácencei su v oblasti Sp. Stvrtok, Lipany, 2x Velky Krtis, Nove Zamky. Pripavenych na pondelok je uz asi dalsich 10 subjektov, musia vsak dolozit prac.zmluvu so zopdovednym zastupcom. V pondelok pokracujeme a budu, musia vsak rychlo uhradit poplatok.
5 marca, 2006 o 9:40 am #2967p800
Účastníknerozumiem termínu odborný zástupca,
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.