zachranna sluzba

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 661 až 675 (z celkového počtu 801 )
  • Autor
    p800
    Účastník

@Rudolf Zajac wrote:

Tym oddlzenim v soc. poisteni plnia podmienky. Navyse zaciname budovat KOS a potom je jedno kto jazdi. Nemocnice si myslia, ze budu vozit „k sebe“ – omyl. Nemaju sa co osocovat, bude ich komandovat KOS prinajmensom na urovni VUC. To zverejnenie narobilo voiacej zla ako pozitivneho, zverejnime az def. vitazov a jednpotlive body.

preco sa nevybudovali op.sterdiská na okresných úrovňiach.Krajský operátori nemajú šancu vyselektovať „starých známych“ a záchranka bude riešiť indikácie LSPP

Pre GIS, policajtov, hasicov je kraj minimum. Hovorime o IS myslim.

p800
    Účastník

ked sa mi nepodari umiestniť ako záchranár skusim to na ZOS

joj
    Účastník

@Rudolf Zajac wrote:

Nemaju sa co osocovat, bude ich komandovat KOS prinajmensom na urovni VUC. To zverejnenie narobilo voiacej zla ako pozitivneho, zverejnime az def. vitazov a jednpotlive body.

No pán minister to nepoznáte záchranársku obec dokonale.Bol som svedkom niektorých aktivít z minulosti ako konkurencia sledovala čas od nahlásenia adresy po výjazd, stopovanie dojazdových časov a následne cez CPO terapiu len aby skompromitovala posádku a firmu pre ktorú jazdia a následnú medializáciu. V konečnom dôsledku sa nič neudialo no nepô [-o< sobí to na posádku dobre ak vie, že im niekto dýcha na chrbát. V takýchto prípadoch najskôr dôjde k nejakým pochybnostiam a pochybeniam.
    Už aby bol nový začiatok za nami a spokojnosť bola na strane všetkých zúčastnených.

PelikanR
    Účastník

Dispečingu môže byť jedno kde sídli ,hoc aj na Bahamách , ide o kvalitné spojenie v rámci reťazca s kvalitným personálom. ja osobne som rád, že sa tejto úlohy chopil štát, tým berie na seba podstatný diel zodpovednosti, viď mnohé mediálne kauzy . Takto si KOS ustráži lepšie kvlaitu personálu,nie ako teraz , keď na dispečingoch v okresoch začali pracovať sestry bez skúseností a vzdelania, osamotené, resp. so vzdel. ale neschopné. A čo sa týka sanitky, tá je tu na to aby vyšla na základe výzvy, nemá sa čo zaoberať indikáciou, to je vec dispečerky. Však na kraji nebude robiť jedna, je to vlastne centralizácia doterajšej služby. Čo bolio dobré a u niekt. zvykom, že zároveň robili aj na sanitke.

resident
    Účastník

@p800 wrote:

vzniká 130×2 pracovných miest miest pre SZP. tak preco by sa nepodarilo?

p800
    Účastník

@resident wrote:

@p800 wrote:

nie všetci konatelia hľadajú kvalitu a na juhu je firma ktorá to vidí asi ako politicku vec

joj
    Účastník

@p800 wrote:

@resident wrote:

@p800 wrote:

nie všetci konatelia hľadajú kvalitu a na juhu je firma ktorá to vidí asi ako politicku vec

Tak to máš pravdu ak ide o firmu pôsobiacu v 8 bodoch v prom kole. Majú skreslené predstavy o ZZS. Mimochodom si mysleli, že nie je potrebné oznámiť okresnému ZOS začiatok prevádzky nakoľko s nimi vraj nemajú nič poločné. Od koho chceli dostávať pokyny na výjazd? Žiadny systém len chaos. Čas ukáže no už mám znalosť o pochybení a zvažujem podanie sťažnosti len neviem či to bude mať význam. Poradíte či sa pustiť do boja?

p800
    Účastník

nie všetci konatelia hľadajú kvalitu a na juhu je firma ktorá to vidí asi ako politicku vec[/quote]

Tak to máš pravdu ak ide o firmu pôsobiacu v 8 bodoch v prom kole. Majú skreslené predstavy o ZZS. Mimochodom si mysleli, že nie je potrebné oznámiť okresnému ZOS začiatok prevádzky nakoľko s nimi vraj nemajú nič poločné. Od koho chceli dostávať pokyny na výjazd? Žiadny systém len chaos. Čas ukáže no už mám znalosť o pochybení a zvažujem podanie sťažnosti len neviem či to bude mať význam. Poradíte či sa pustiť do boja?[/quote]

tvoj popis sa hodi na fi. ZaMED s.r.o. KN

PelikanR
    Účastník

Podania sú zbytočné, všetko prebehlo podľa „zákona“….O mesiac sa o tom nebude hovoriť… V Štúrove bola výborná skupina ľudí, teraz ju rozbili… chvíľu potrvá , kým sa nájde niekto schpný, kt. to dá doporiadku..Zatiaľ pac. dúfaj…

joj
    Účastník

Mne nejde o priebeh VK, to neovplyvním [-X , ale o poskytnutie adekvátnej PP.

p800
    Účastník

Ak sa s nimi das do boja budu tvrdy súper ktorý použije akékoľvek spôsoby.Mal by si mať silné zázemie,seriozne vyšetrovanie by iste niečo našlo ,lenže títo ľudia sú silnejší než sa zdajú. Nepochybne majú prešlapy
    lenže sa asi nenájde nik,kto by sa sťažoval

joj
    Účastník

@p800 wrote:

Ak sa s nimi das do boja budu tvrdy súper ktorý použije akékoľvek spôsoby.Mal by si mať silné zázemie,seriozne vyšetrovanie by iste niečo našlo ,lenže títo ľudia sú silnejší než sa zdajú. Nepochybne majú prešlapy

Tak to nechám tak, bude to žrať len mňa. Inak, poslal som Ti ss tak mi skús odpovedať.

p800
    Účastník

@joj wrote:

@p800 wrote:

Tak to nechám tak, bude to žrať len mňa. Inak, poslal som Ti ss tak mi skús odpovedať.

Uvidíme koľko ľudí umrie kym sa kompetentný zobudia alebo to budu zatial len dvaja ktorý už vyskúšali kvality tejto spoločnosti

@PelikanR wrote:

Podania sú zbytočné, všetko prebehlo podľa „zákona“….O mesiac sa o tom nebude hovoriť… V Štúrove bola výborná skupina ľudí, teraz ju rozbili… chvíľu potrvá , kým sa nájde niekto schpný, kt. to dá doporiadku..Zatiaľ pac. dúfaj…

Kontrolovali sme Sturovo: kdesi boli dve postele, kde vozili pacientov! Tomu naozaj nerozumiem, toto je urgentna medicina?

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 661 až 675 (z celkového počtu 801 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Navigate