O nás › Diskusné Fóra › Všeobecne o zdravotníctve › zachranna sluzba
- Toto téma obsahuje 800 odpovedí, 53 hlasov, a bola naposledny upravená pred 19 rokmi, 9 mesiacmi od
imported_Rudolf Zajac.
-
AutorPríspevky
-
13 októbra, 2005 o 2:14 pm #2728
OPTIMUS
Účastník@doky wrote:
… pretože správne rozhodnutia zvyčajne nebývajú zložité. 🙁
Zvláštna logika. Veď už naši starí otcovia vravievali „dvakrát meraj a raz strihaj“.
13 októbra, 2005 o 6:51 pm #2729imported_Rudolf Zajac
ÚčastníkNeide o napatie, toto nie je grecka drama, ale o zodpovednost. Denne sa na tom pracuje. Ak je pravda, ze oznamime poradie uchadzacov, tak je pravda, ze vela uchadzacov bude musiet v spravnom konani dolozit dalsie doklady. A navyse, chceme spolu s tymto oznamenim vypisat sutaz na dalsich vyse 100 bodov, aby ti neuspesni mali sancu byt uspesnymi. [-X
14 októbra, 2005 o 5:07 am #2730doky
Účastníkto je naozaj v poriadku, že to chcete osúdiť zodpovedne, predsa si však myslím, že od uzávierky prihlášok do výberového konania ubehlo zopár mesiacov a takto sa Vám reforma záchrannej služby do posúva.
14 októbra, 2005 o 7:02 am #2731resident
ÚčastníkZ poslednych par dni a prispevkov sa mi ponuka otazka:
Ake legalne moznosti budu mat nespokojenci oddialit moment, ked im skonci licencia pretoze ich body dostal niekto iny? Odvolania? Budu taki?
Logika vravi, ze by mali techniku a ludi tak nejak ochotne ponuknut novemu.14 októbra, 2005 o 4:29 pm #2732imported_Rudolf Zajac
ÚčastníkMyslim ze sa ihned budu hlasit na nove body, preto ich chceme vypisat. vydavanie licencie je spravne konanie, teda trva isty cas.
14 októbra, 2005 o 7:19 pm #2733nadenik
ÚčastníkTos uz zbyva jen doufat bohosu, ze sa to doklepe za tehoto ministra a tejto vlady. 😛
15 októbra, 2005 o 2:05 pm #2734joj
ÚčastníkMám taký dojem, že sa to všetko potiahne do termínu 31.3.2006. :^o
16 októbra, 2005 o 11:07 am #2735palo_sk
ÚčastníkJOJ je naozaj vecny optimista..
😀16 októbra, 2005 o 11:49 am #2736joj
ÚčastníkSamozrejme, že optimista inak by som neprežil. Koľko zla už mňa postihlo a som tu, nerád by som skončil v Pinelke. [-X
16 októbra, 2005 o 3:30 pm #2737vidiecan
ÚčastníkZda sa, ze napatie na zachrankach graduje – ci sa jedna o zamestnancov, ci ziadatelov o licenciu. I ked myslim, ze zamestnanci su nervoznejsi. Pri pozornom citani tejto stranky je viac nez jasne, ze vacsina vklada nadej do sukromnych firiem, prevlada vseobecna nespokojnost s nemocnicami (ktore momentalne na zachrankach pohodlne parazituju). Ak je to niekde inak, tak ti sem asi neprispievaju (okrem Blanky 😆 ). Mna osobne uz to cakanie nebavi, nejako ma chyta skepsa. 😥 Ide o velke peniaze a tak mam pocit, ze zvitazi mocnejsi a nie lepsi. Aj ked – kto je lepsi? Ozaj by sme sa mali lepsie u sukromnika? Nie su to len sluby? A co je najhorsie – mam pocit, ze zachranarska obec uz nezije nicim inym, len cakanim na vysledky. Ludia sa rozdelili na zastancov stareho systemu a na „reformatorov“, panuje napatie, zast, ohovaranie, donasanie vedeniu,…Brrr 🙁 ….
17 októbra, 2005 o 2:29 pm #2738Bobo
ÚčastníkPán minister, budeme ešte dlho čakať na zverejnenie výsledkov výberového konania ZS???
17 októbra, 2005 o 7:00 pm #2739joj
Účastníkad vidiecan: Jednoznačne preferujem ruky privátne.Pracujem v nich už rok a je to podstatne lepšie.
ad bobo: Najnovšie informácie uvádzajú marec 2006,no nie sú oficiálne len bratislavské JPP.17 októbra, 2005 o 8:06 pm #2740Fero
ÚčastníkNeviem ako to bude v súkromných rukách, ale nemocnice mali celý rok aby sa ukázali a aj keď platba sa zlepšila zostali záchranky na chvoste čo sa týka jej rozvoja.Uvidíme čo urobí súkromník.Ono vlády sa menia systém sa mení ale záchranári ostanú. [-o<
18 októbra, 2005 o 6:31 am #2741vidiecan
Účastníkjoj wrote:ad vidiecan: Jednoznačne preferujem ruky privátne.Pracujem v nich už rok a je to podstatne lepšie.
To bol len taky moj povzdych, ved aj ja dufam,ze v private to bude lepsie,len sa to uz podozrivo dlho taha. Je fakt, ze nemocnca na nas kasle a nemyslim si, ze len preto,lebo caka na vysledok. Ak to vyhra, bude na nas kaslat rovnako,to sa zda byt jasne.Ak sa vyberove potiahne az do buduceho roka… #-o No, to bude ozaj smutne.18 októbra, 2005 o 9:25 am #2742Bobo
Účastníkad JOJ: To, že výsledky budú zverejnené až v Marci 2006, hádam nemôže byť ani pravda. Majú nás za pokusné zajace?
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.