sú kritéria kvality kvalitné?

O nás Diskusné Fóra Všeobecne o zdravotníctve sú kritéria kvality kvalitné?

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 16 až 25 (z celkového počtu 25 )
  • Autor
    OPTIMUS
    Účastník

@Rudolf Zajac wrote:

Co je to bitemporalna hemianopsia?

Výpady zorného poľa.

Nemyslim oftalmologicky, nakoniec moja manzelka je celkom slusna ocn lekarka. Myslim diskusne, co to chce byt: vidim iba co chcem, alebo nevidim co nechcem, alebo cisarove nove saty, alebo co?

Mata Harri
    Účastník

Pán minister, v NČ uverejnili Váš výrok o reforme.:
    Začiatok tej reformy bol taký hladký, že podľa môjho názoru si to skoro nikto nevšimol…………

To ktorý dátum myslíte? 😀

Strasili tym, ze sa system zruti, ze budu ludia umnierat na ulici, ze nebudu lieky. Prvy krat po prijati 138/ 2003 – poplatky. Po druhy krat po prijati velkej sestky. Navyse malokto si vsimol, ze my sme to projikovali / prijatie zakonov/ na 1.7. aby bolo aspon tych 6 mesiaocv. Poslankyna Sabolova presadila jesen, prezidentovo veto posunulo prijatie zakonov na koniec oktobra 2004 a dva zakony / Urad a ZS zacali llatit od 1.11.2004. Zbytok o dva mesiace. Takze som mal na mysli datum, 1.1.2005. Zlatko napiste o tomto datume nejaku Vasu osobnu tiradicku co sa zmenilo napriklad 2.1. alebo 6.1. 2005 , alebo 17.4.2005

Mata Harri
    Účastník

@Rudolf Zajac wrote:

Strasili tym, ze sa system zruti, ze budu ludia umnierat na ulici, ze nebudu lieky. Prvy krat po prijati 138/ 2003 – poplatky. Po druhy krat po prijati velkej sestky. Navyse malokto si vsimol, ze my sme to projikovali / prijatie zakonov/ na 1.7. aby bolo aspon tych 6 mesiaocv. Poslankyna Sabolova presadila jesen, prezidentovo veto posunulo prijatie zakonov na koniec oktobra 2004 a dva zakony / Urad a ZS zacali llatit od 1.11.2004. Zbytok o dva mesiace. Takze som mal na mysli datum, 1.1.2005. Zlatko napiste o tomto datume nejaku Vasu osobnu tiradicku co sa zmenilo napriklad 2.1. alebo 6.1. 2005 , alebo 17.4.2005

Keď chcete, – človek prežil epidémie, vojny, katastrófy, upaľovanie bosoriek, socializmus, tak prečo by neprežil jednu zdravotnícku reformu? 😀

Ale vážne – zákony sú kupodivu celkom na úrovni, bude trvať dlho, kým sa to všetko zorganizuje. Preto stojí za to vydržať a nedať sa odradiť (myslím tých, ktorí sa podujali ich realizovať v praxi).

radovan
    Účastník

@Rudolf Zajac wrote:

Na pripomieky ku indikatorom kvlaity bola celkom legalna a oficialna csta: http://www.health.gov.sk.

Indikátory sú na začiatok celkom v pohode … nebolo čo pripomienkovať. Počas decembra som metodické pokyny k zberu fasoval od každej poisťovne – všetko to isté – bolo čo čítať a dávať to do SMK … (ach koľko papiera…). Ani ma však nenapadlo, že nejaký „úradnícky škriatok“ si len tak – „akoby náhodou“ – v predvianočnom období – zmení zdroj dát z poisťovne na poskytovateľa – v rozpore s metodickým pokynom z jesene …

Ale vážne – zákony sú kupodivu celkom na úrovni, bude trvať dlho, kým sa to všetko zorganizuje. Preto stojí za to vydržať a nedať sa odradiť (myslím tých, ktorí sa podujali ich realizovať v praxi).[/quote]

Kurnik ake ku podivu?

Mata Harri
    Účastník

@Rudolf Zajac wrote:

Ale vážne – zákony sú kupodivu celkom na úrovni, bude trvať dlho, kým sa to všetko zorganizuje. Preto stojí za to vydržať a nedať sa odradiť (myslím tých, ktorí sa podujali ich realizovať v praxi).

Kurnik ake ku podivu?[/quote]

Veď vravím, že sú dobré 😛

Kurnik, kto sa divy ze su dobre?

Mata Harri
    Účastník

@Rudolf Zajac wrote:

Kurnik, kto sa divy ze su dobre?

Tak teraz neviem, pán minister cituje z Kollárovej Slávy dcéry, alebo je tvrdý záhorák…. 😀 😀 😀

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 16 až 25 (z celkového počtu 25 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Navigate