Vyzva

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 16 až 28 (z celkového počtu 28 )
  • Autor
    imported_sefka
    Účastník

Padol sice rekord, ale napisali sme si nieco?Debatovali sme o probleme? Nie. Dnes som pocula nazor, ze si nas obral o cas. No…zastala som sa ta. Ved sa musime trochu odreagovat, no nie?

Danohor
    Účastník

Aj ja som pocul originalny nazor. Ze kym my tu tarame, vonku zuri reforma.

imported_sefka
    Účastník

To ze tarame je fakt, casto. To, ze zuri reforma je tiez fakt. Ale nech sa ten, ktor to povedal k nam prida, mozno sa mu to tiez zapaci.

imported_sefka
    Účastník

@Danohor wrote:

Nabuduce si to zopakujeme. Dakujem za ucast.

Vies co, uz radsej nie. [-X

Danohor
    Účastník

Mne sa tu paci. I ked je to iba pokec bez filozofickej idey. Ale preco by som to nemal zopakovat? Ved kto nechcel, neprisiel. Pozrel som ta na stranke. Ty sefujes tak nebezpecnemu oddeleniu? Pozor, mame odstavit atomove elektrarne, potom pride narad tvoja prevadzka.

imported_sefka
    Účastník

[-X Mozno je bezpecnejsie ako tvoje.Je tu super.

Danohor
    Účastník

No, no, ja by som tak nevyskakoval. Ria zmakne kazdy sukromnik, dnes pri CT, US, MR naco gama?

imported_sefka
    Účastník

Vies co, nevyskakuj, najprv urob atestaciu – mimochodom drzim palce- potom sa mozme v klude bavit o tom, co a ako.

Danohor
    Účastník

Joj, joj, najprv prijemna dovolenka, potom atestacia, az na jesen. Ja nevyskakujem.

Tak naozaj nevyskakujte, vychovajte deticky, ucte sa a palce si drzte sami. My ostatni to nejako prezijeme 😀

Danohor
    Účastník

Vyskakujem az dnes. Vonku je 35 st C a ja pisem jeden nezmyselny elaborat. A ked som tu uz tercom na strielanie, tak nech je to zasluzene.
    Teraz mozem pokracovat v praci s ulavou.

Amen! SA citajte vlastne prispevky. [-X

Danohor
    Účastník

Tomu nerozumiem. Ale mozno vekom a ucenim sa to spravi.

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 16 až 28 (z celkového počtu 28 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Navigate