Vstup do siete

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    MUDr. Maria Petrasova
    Účastník (Participant)

Dobrý deň p. Dr. Zajac,

Rada by som sa opýtala, či po obdržaní povolenia poskytovania zdravotnej starostlivosti (dermatovenerologická ambulancia) od VÚC môže zdravotná poisťovňa uzavrieť so mnou zmluvu bez zasahovania ministerstva zdravotníctva, alebo vstup do siete ešte stále reguluje ministerstvo zdravotníctva.

Za Vašu odpoveď Vám vopred ďakujem
    MUDr. Mária Petrášová

imported_Rudolf Zajac
    Účastník (Participant)

Zatiaľ pre poisťovne viac menej vpúšťa do siete MZ. VÚC Vam musí vydať licenciu bez problemov, ak splňate predppklady na priame úhrady. Teraz dokončujeme verziu gama zakona o komoroach, povolovani a postaveni poskytovateľov a tam je to inak.

MUDr. Jan Cernak
    Účastník (Participant)

Zaujímalo by ma, koľko ľudí zo SLk spolupracuje na tvorbe zákona , ktorý sa jej bezprostredne dotýka

MUDr. Maria Petrasova
    Účastník (Participant)

p. minister

dakujem za odpoved a dufam, ze Ti ktori su mimo siete sa do nej aj nejakym transparentnym sposobom aj budu moct dostat a byt popripade vytlaceny konkurenciou.

S velkou pravomocou lekarskej komory pri vstupe do siete mam zle skusenosti z Kanady v r. 1992 – 1995, kde po uspesnom absolvovani nostrifikacie mi lekarska komora uspesne blokovala vstup do siete, lebo vacsina ich clenov uz bola IN. To sa sice uz zmenilo a aktualna situacia je v Kanade o hodne lepsia (zrejme nejake extremne pripady sa prevalili), ale ja som medzicasom zas tu na Slovensku a raz by som rada uz bola IN a robila na svojom. Mne sa najlepsie vidi len registracia a rozdodnutie u koho nakupi poistovna by som nechala na poistovnu.

Ak ja dokazem lepsie vyliecit ako moj konkurent o ulicu dalej, tak dufam, ze ten kto hospodari s peniazmi poistencov (poistovna?) aj moze ku mne slobodne prist a objednat si sluzby u mna bez toho, aby som musela u niekoho lobovat 🙂 .

Ak ja nedokazem lepsie vyliecit ako moj konkurent o ulicu dalej, tak je normalne, ze ten kto hospodari s peniazmi poistencov si objedna sluzby u mojho suseda a ja bud porozmyslam preco alebo sa dam na nieco ine a odidem z trhu. 😥

Zelam Vam pekny vecer
    Maria Petrasova

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Navigate