O nás › Diskusné Fóra › Všeobecne o zdravotníctve › ruka v zadku
- This topic has 5 odpovedí, 4 hlasy, and was last updated pred 19 years, 2 months by bibula.
-
AutorPríspevky
-
10 mája, 2005 o 3:22 pm #442LacoÚčastník (Participant)
Dostal som dodatok ku zmluve vypracovaný ZP, dávno som sa tak nepobavil, čo dokáže vyprodukovať. Bavte sa so mnou:
Citujem:
„Zmluvné strany vyhlasujú, že si tento dodatok pred podpisom prečítali, že tento bol uzavretý slobodne, určite, vážne, nie v tiesni ani za nápadne nevýhodných podmienok a na znak súhlasu tento podpisujú osobami spôsobilými k tomuto úkonu.“
koniec citátuTeda, predstavte si, že predávam napr. chlieb (moju ZS) a príde ku mne otec rodiny a povie že chce kúpiť kilo chleba pre svoju desaťčlennú rodinu. Nezabudne výhražne a dôrazne podotknúť !!! že mu ten chlieb predávam „slobodne, určite, vážne, nie v tiesni ani za nápadne nevýhodných podmienok“ a odíde. Ja mu len pri odchode zakričím že pre jeho rodinu to bude málo a môže sa stať že polovica jeho rodiny zahynie, ak nenakúpi viac chleba. Pretože poznám jeho rodinu, pre istotu to oznámim napr. sociálnemu úradu, alebo inému Úradu.
Keď príde najbližšie nakúpiť, znovu len jedno kilo chleba, a nezabudne znovu výhražne podotknúť!!! že ak si pri kupovaní chleba nedáme obidvaja slobodne pravú ruku do zadku, on ten chlieb nenakúpi. Ja mu zase predám len kilo objednaného chleba s poznámkou na odchode že je to pre jeho rodinu málo a či niektorí od minulého mesiaca nie sú hladní a neumierajú. On si víťazne odkráča, že okradol „svoju“ rodinu, že tento mesiac zase prežili len na jednom kile chleba.Teda čakám, kedy mi najbližšie ZP pripraví ďalší dodatok k zmluve kde bude klauzula že „tento dodatok bol uzavretý slobodne, s rukou v zadku a na znak súhlasu tento podpisujú osobami spôsobilými k tomuto úkonu.“
Pre mňa je to relevantné akú klauzulu mi najbližšie napíše na dodatok ZP, predám koľko objedná a za akých podmienok. Kvalitu určuje zákon a množstvo ZP. Nič vic, nič menej. Či bude mať riaditeľ ZP obidve ruky v zadku, je mi úplne jedno, len sa mi zdá, že on si vo svojej bohorovnosti myslí že dobehne lekárov takýmito klauzulami a snáď sa mu jeho poistenci vyliečia sami.10 mája, 2005 o 6:15 pm #4151emedÚčastník (Participant)😛 😛 😛
Z chuti som sa zasmial. DíkCelé je to paradox. Poisťovňa si objednáva o poskytovateľa určitý objem výkonov. Predpokladám, že taký objem – aký považuje za primeraný a na aký má financie. Je absurdné, aby poskytovateľ s poisťovňou o objeme diskutoval — je to akoby kupujúci (poisťovňa) bol predajcom ( poskytovateľ) tlačený do väčšieho nákupu… Načo vôbec dodatok k zmluve o objeme ? Stačí len objednávka jednostranne podpísaná poisťovňou. Objednávame si u Vás na štvrťrok výkony za 100 Sk. Načo podto môj podpis ? Má byť poskytovateľ zodpovedný zato, že poisťovňa nakúpila málo výkonov ??
10 mája, 2005 o 8:27 pm #4152imported_Rudolf ZajacÚčastník (Participant)Priatelia ruka v zadku je naozaj vazna vec, mavam ju tam dost casto. [-X
10 mája, 2005 o 8:47 pm #4153LacoÚčastník (Participant)myslel som ze len prst 😀
aj ja sem tam navstivim urologa, ale je to o inom ako zmluva so ZP13 mája, 2005 o 10:53 am #4154imported_Rudolf ZajacÚčastník (Participant)Sak prst, ale ten patri ku ruke pokial viem.
27 júna, 2005 o 12:14 pm #4155bibulaÚčastník (Participant)@Rudolf Zajac wrote:
Sak prst, ale ten patri ku ruke pokial viem.
ja mam prsty aj na nohach,mozu sa pchat do zadku?:-))))
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.