Pohľad z Nemecka

O nás Diskusné Fóra Všeobecne o zdravotníctve Pohľad z Nemecka

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 16 až 22 (z celkového počtu 22 )
  • Autor
    Lexmann
    Účastník (Participant)

Jan, to je take populistické vyjadrenie aké populistické bolo zrušenie 20 a 50 Sk poplatkov. Je naozaj jednoduché nekompromisne zavrhnúť a skritizovať prácu a úsilie iných. A pritom netvrdím, že reforma bola bezchybná. Sama ako pacient som mala s Úradom pre dohľad dobrú skúsenosť.

laluha
    Účastník (Participant)

A mala si vôbec niekedy dobrú skúsenosť v živote aj s lekárom , alebo zdravotníckym zariadením marcelaba? Alebo len s úradom pre…
    To si tam bola na úrade „bonzovať“ nejakého lekára, zdravotnú sestru
    alebo koho?

laluha
    Účastník (Participant)

A mala si vôbec niekedy dobrú skúsenosť v živote aj s lekárom , alebo zdravotníckym zariadením marcelaba? Alebo len s úradom pre…
    alebo koho?

Juro
    Účastník (Participant)

alebo koho?

PaedDr.Bunova Barbora
    Účastník (Participant)

Ano mala som aj dobré skúsenosti s lekármi, sestrami aj zdravotníckymi zariadeniami, a veľakrát.
    Ale keď zariadenie neakceptuje na určitý problém pripomienky a sťažnosti viacerých, tak s tým asi treba niečo urobiť. Takže toľko k môjmu bonzovaniu, Jan.

PaedDr.Bunova Barbora
    Účastník (Participant)

Ano mala som aj dobré skúsenosti s lekármi, sestrami aj zdravotníckymi zariadeniami, a veľakrát.
    Ale keď zariadenie neakceptuje na určitý problém pripomienky a sťažnosti viacerých, tak s tým asi treba niečo urobiť. Takže toľko k môjmu bonzovaniu, Jan.

Lexmann
    Účastník (Participant)

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 16 až 22 (z celkového počtu 22 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Navigate