Jan, to je take populistické vyjadrenie aké populistické bolo zrušenie 20 a 50 Sk poplatkov. Je naozaj jednoduché nekompromisne zavrhnúť a skritizovať prácu a úsilie iných. A pritom netvrdím, že reforma bola bezchybná. Sama ako pacient som mala s Úradom pre dohľad dobrú skúsenosť.
A mala si vôbec niekedy dobrú skúsenosť v živote aj s lekárom , alebo zdravotníckym zariadením marcelaba? Alebo len s úradom pre…
To si tam bola na úrade „bonzovať“ nejakého lekára, zdravotnú sestru
alebo koho?
A mala si vôbec niekedy dobrú skúsenosť v živote aj s lekárom , alebo zdravotníckym zariadením marcelaba? Alebo len s úradom pre…
alebo koho?
alebo koho?
Ano mala som aj dobré skúsenosti s lekármi, sestrami aj zdravotníckymi zariadeniami, a veľakrát.
Ale keď zariadenie neakceptuje na určitý problém pripomienky a sťažnosti viacerých, tak s tým asi treba niečo urobiť. Takže toľko k môjmu bonzovaniu, Jan.
Ano mala som aj dobré skúsenosti s lekármi, sestrami aj zdravotníckymi zariadeniami, a veľakrát.
Ale keď zariadenie neakceptuje na určitý problém pripomienky a sťažnosti viacerých, tak s tým asi treba niečo urobiť. Takže toľko k môjmu bonzovaniu, Jan.
Autor
Zobrazuje sa 7 príspevkov - 16 až 22 (z celkového počtu 22 )