PF 2003

Zobrazuje sa 1 príspevok (z celkového počtu 1)
  • Autor
    imported_Rudolf Zajac
    Účastník (Participant)

Priatelia od 27.12. do 11. 1. som mimo repubilku./RZ/. Pozeram dnes t.j. 4.1. v internet kafe nasu stranku a som vcelku rad, ze sa diskusia konecne rozbieha. Trochu mi vadi, ze niekto sa nedokaze pod svoj nazor podpisat, ale aj to je priznacne pre nase zdravotnictvo, Nie je totuiz jednoduche sa akoby pozriet do oci a povedat, mzslim si toto a toto a to preto a preto.
    Nikto nema monopol na rozum a preto viac hlav viac rozumu. Polsedne pisomne aktivity autora podpisaneho panpan poznam dobre, kebz si precital strategiu tak na vsetkz svoje otazky a nazorz tam ma odpoved. A to aj o zmluvach aj o slobodnej volbe aj o konkuirencii, o kvantifikacii, o kvalite atd. Je dobre ze sa ludia pomalz naucili chodit na nasu stranku, musim povedatm ze ju momentalne s Petrom Pazitnzm drzime pri zivote len tak tak a to z casovzch dovodov. Aj to sa ale rychlo zlepsi.
    A som rad, ze nenadavate, pretote tzm sa vzynacuju dusjiusie v SME a DOFO, hoci ti cio nadavaju sa malokedz podpisu.
    Yelam Vam vsetkzm vela trpezlivosti a uspechov v tomto roku a dufam, ze sa nam aspon jeco podari zleopsit v zdravotnictve. O to nam aj s Petrom Pazitnzm totizto najviac ide.
    Vasi Peter Pazitny a Rudolf Zajac

Zobrazuje sa 1 príspevok (z celkového počtu 1)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Navigate