O nás › Diskusné Fóra › Všeobecne o zdravotníctve › Matky a ich dojcata v nemocnici
- This topic has 8 odpovedí, 3 hlasy, and was last updated pred 20 years, 4 months by imported_Rudolf Zajac.
-
AutorPríspevky
-
29 apríla, 2004 o 7:00 pm #324Lucia SevcekovaÚčastník (Participant)
…keby musim ist na operaciu…povedzme cysta na maternici….a keby este stale dojcim svoju 8.5-mesacnu dceru….mam aj nejaku inu moznost okrem tej, ze by som ju musela odstavit?…co by som naozaj nerada 😥 ….a ak by som mala inu moznost, ako by to vyzeralo v praxi?
29 apríla, 2004 o 8:55 pm #1622Mata HarriÚčastník (Participant)@Lucia Ševčeková wrote:
…keby musim ist na operaciu…povedzme cysta na maternici….a keby este stale dojcim svoju 8.5-mesacnu dceru….mam aj nejaku inu moznost okrem tej, ze by som ju musela odstavit?…co by som naozaj nerada 😥 ….a ak by som mala inu moznost, ako by to vyzeralo v praxi?
Môžem ponúknuť viac možností:
1. Ubytovanie príbuzného i s dcérou v internáte v areáli nemocnice a dojčenie na gynekologickom oddelení
2. Prijatie dcéry na detskú kliniku a budú Vám ju nosiť (príbuzný môže byť na internáte)
3. Možno i prijatie dcéry a príbuznej na detskú kliniku (to musím s prof. dluholuckým prekonzultovať)Samozrejme laparoskopické riešenie problému v deň prijatia, takže superkrátka hospitalizácia. 😆 Ozvite sa mi emailom.
30 apríla, 2004 o 1:58 pm #1623imported_Rudolf ZajacÚčastník (Participant)Klasika.
1. cysta asi skor na maternici nebude ako bude, typujem tak vajecnik, alebo nieco vpo vonk. rodilach.
2. Pochybujem ze by to bolo tak akutne, takze ak nie je kludne dojcite a potom sa to spravi / priklad elektivity/ a cakacich listov. Nie vsteko hrc prc hura systemom
3. Akjk je to akutne – teda neodkladne, tweda ide o zivot, alebo vazne poskodenie zdravia, tak potom to ma prednsot pred kojenim a to sa da nahrdit vzhladom na vek dietata aj tak, ze mlieko bude v zasobe 1-2 dni. Nakoniec tak funguju mliecne banky.
4. nepocuvajte rady urologa 😛30 apríla, 2004 o 2:14 pm #1624Mata HarriÚčastník (Participant)@Rudolf Zajac wrote:
Klasika.
Súhlasím :^o Moja ponuka platí.
Poznámka od veci: Práve prežívam úžas. 😮
Dnes (30. 4. 2004) o 15.00 mám na stole kompletné mesačné výkonové výkazy SZP. 😮 😮 😮30 apríla, 2004 o 3:10 pm #1625Lucia SevcekovaÚčastník (Participant)1. Bod pre ministra….dobry tip…je to cystis ovarialis-prave som sa snazila 😮 precitat lekars.spravu..
2. A pre MH>ozvem sa, asi v pondelok, lebo som ako „zodpovedna a nezabudliva“ presvihla termin vyzdvihnutia si vysledkov na hCG O:) …pretoze sa im nezdalo nezvycajne zvysene endometrium…1 mája, 2004 o 6:52 am #1626imported_Rudolf ZajacÚčastník (Participant)myslim, ze treba postupovat rozumne.
Na tomto priklade je vidiet, ze sme radi, ze mame daignozu a robotu. Uz menej na to mame peniaze. Cysta ovaria naozaj nie je akutny vykon a teda moze a bude cakat, nakoniec v tomto pripade je to aj v prospech dietata.1 mája, 2004 o 6:56 am #1627Lucia SevcekovaÚčastník (Participant)oukej
2 mája, 2004 o 8:51 am #1628Mata HarriÚčastník (Participant)@Rudolf Zajac wrote:
myslim, ze treba postupovat rozumne.
Na tomto priklade je vidiet, ze sme radi, ze mame daignozu a robotu. Uz menej na to mame peniaze. Cysta ovaria naozaj nie je akutny vykon a teda moze a bude cakat, nakoniec v tomto pripade je to aj v prospech dietata.Predpokladám, že Lucia má nejaké ťažkosti, keď o tom píše, tiež budú rozhodujúce obdržané výsledky testov. Ja už pomaly ani nežijem, iba pracujem a vy si myslíte, že vyhľadávam si robotu. Nie, robota si vyhľadáva mňa, nalepí sa a nedá sa odbiť. 🙁
2 mája, 2004 o 9:53 am #1629imported_Rudolf ZajacÚčastník (Participant)Naozaj sa nechcem vyjadrovat ku konkretnej kauze, ale davam to ako priklad elektivnosti. Aj ten kto ma koxarthrosu III – IV , aj ten kto ma kataractu s vizusom 5/50 aj ten kto ma simplexnu herniu ma tazkosti. To nie je kroterium, nakoniec keby ich nemal, tak ani neide ku lekarovi. 😛
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.