Kampaň SLK

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Autor
    Historik
    Účastník (Participant)

Práve som sa v správach dozvedel, že údajne SLK si zaplatila inzerciu proti reformám MZ. A dobre ma to nahnevalo 👿

Bez ohľadu na to, či je rerorma dobrá alebo zlá, pýtam sa, ako je možné, že SLK míňa prostriedky, ktoré získala od lekárov – IMHO väčšinou nedobrovoľne, pretože sme jej členmi z donútenia – na kampaň, v ktorej vystupuje ako zástupca lekárskeho stavu? Kto sa nás spýtal, či s tým súhlasíme? Kto sa spýtal na môj názor? Akým právom si SLK osobuje právo vystupovať i za mňa, pokiaľ je členstvo v nej povinné? 😡

Okrem najdrahšieho predplatného akéhosi plátku, ktorý mi občas dorazí do schránky a ktorý je zrejme najdrahší nedobrovoľne predplatiteľný občasník na Slovensku a v ktorom si môžem prečítať, aká je SLK nenahraditeľná, z členstva nemám nič – zhola nič.

A predtým, ako sa tu objavia príspevky o tom, ako zachraňuje SLK obyvateľstvo pred zlou reformou… dotyčí si to pokojne môžu odpustiť. Organizácia, ktorá tvrdí, že je proti tomu, aby si hociktorý lekár mohol otvoriť ambulanciu, ak splní príslušné podmienky, ma nemá čo zastupovať. 😥 [-X

emed
    Účastník (Participant)

Na tomto fóre sme už o SLK toho popísali dosť a priznám sa, že sa mi do unaveného koňa kopať nechce..

Myslím si, že komore paradoxne pomôže najviac to, čoho sa tak obáva — Zajacove reformy. .. Žiadne povinné členstvo, žiadne nezmyselné mrhanie času rôznych prezídii hlasovaním o tom, či je MUDr. Mrkvička eticky spôsobilý, a pod…..

Som presvedčený, že komora má pred sebou velku hist . úlohu, má svoje dôležité miesto a má v sebe velký potenciál – len ho nevie využiť.

A je velkou škodou, že sa komora tak trochu vytlačila z komunikácie s ministerstvom – svojimi krokmi …. ( útoky miesto diskusie,vyjadrovanie sa o neústavnosti… a malou diplomaciou… ( Nie je totiž velmi diplomatické – ak si etabluje do pozície človeka ( EK – kde sa dopredu vie, že má vzťah s RZ ako MP ) 😛
    MP.. mačka a pes

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Navigate