O nás › Diskusné Fóra › Všeobecne o zdravotníctve › Informácie, informácie…
- This topic has 2 odpovede, 2 hlasy, and was last updated pred 18 years, 8 months by minarm.
-
AutorPríspevky
-
30 decembra, 2005 o 1:40 pm #520minarmÚčastník (Participant)
p. minister vzdy argumentoval informaciami.
Mne teraz informacie chybaju…1, 09.12.2005 MZ schvalilo opatrenie, tzv. kategorizaciu liekov, ZP a diet. potravin, az 20.12 bol uverejneny v zbierke zakonov, s tym ze plne znenie je „uverejnené v osobitnom vydaní Vestníka Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky z 28. decembra 2005 a možno doň nazrieť na Ministerstve zdravotníctva Slovenskej republiky.“
a teraz perlicka tlacovy odbor MZ ma odporucil na vydavatelstvo obzor
www.obzor.sk
kde uverejneny este nie je, ale dosla nam ponuka na zakupenie 🙁
po mojej odpovedi uznali ze na svojich strankach zverejnuju vestnikyhttp://www.health.gov.sk/redsys/rsi.nsf/vdb_homepage/MNU860150877770_S
ale opat tento este nemaju… nestihaju za 21 dni zverejnit svoj vlastny predpis… 😮
2, 21.12.2005 vlada schvalila nove nariadenie – indikatory kvality ZS – ukazovatele kvality pre rok 2006 – navrhnuta ucinnost od 1.1.2006
Pointa:
informacie pre tych, ktori sa maju podla tychto predpisov riadit chybaju a chybat budu aspon chvilu. Predpokladam ich zverejnenie az pocas doby ich platnosti…
a tak mozeme ist s informatickym pokrokom dalej do noveho roku 2006
Podotykam ze o existencii navrhov viem.PS: a na zaver jedno pozitivum
tema receptov – tie velmi, velmi rychlo potrebne nove dosledne chranene recepty – pouzivanie sa posuva az od 1.7.2006 – nastastie pre zdravotnikov, ale dovod tohto kroku moze byt velmi zabavny…V novom roku 2006 vsetko najlepsie….
30 decembra, 2005 o 2:56 pm #5185imported_Rudolf ZajacÚčastník (Participant)Vynimocne ide o blud. Normy platne po 1.1.2006 vyda Zbierka zakonov este do 31.12.2005 / nie len nariadenie vlady, ale aj novelu poistneho zakona ako vyjde to aj v ASPI a JASPI a prvy praocovny den bude vsadde tam kde sa zbierky predavaju. „Podobne aj spominana kategorizacia. Takze jedina informacia ktoru mame dnes 30.12 je, ze pisatel/ ka nevie ako narabat s informaciami / napr. 1.9.2005 ???/ Ked neviem inak vyndat pouzivam Hampleta: slova slova slova ….
31 decembra, 2005 o 8:17 pm #5186minarmÚčastník (Participant)ad 1. – zial nepisem 1.9 ale pisem bod 1, 09.12.2005
len som nepokladal za potrebne uviest rok (rok tam je… ani som si ho nevsimol)ad 2. – pisem dost vyrazne ze v zbierke to uz je (vid ciastka 235 publikovana 20.12.2005) ale s odkazom ze kompletne znenie, t.j. zoznam liekov tam nie je… vid odkaz na mimoriadny vestnik MZ
ad 3. – vynadat ??? Hampleta ???
ad 4. – stale to nikde nie je – lekar by mal pacienta informovat o doplatku za liek, predpokladam ze zajtra na pohotovosti budu mat novu kategorizaciu – 1. pracovny den mozno naozaj bude
ad 5. – o datume vydania na strankach MZ, nove zdravotnictvo a pod. mozem informovat… ale potrebnejsie su informacie a nie tieto slovne prestrelky
este raz prijemny Silvester a vsetko dobre v novom roku 2006
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.