Drahi anonymovia

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 46 až 54 (z celkového počtu 54 )
  • Autor
    Danohor
    Účastník

To su tiez nasi poslanci?

palo_sk
    Účastník

Dano, potrebujeme takych odhodlanych ludi ako ty. Chytro zatestuj, drzim palce. Len som chcel naznacit, ze menej je niekedy viac. Prijemnu dovolenku. Zacni citat to SME, dnes ho kupis napr. aj v chorvatsku… 8)

Danohor
    Účastník

Odkial vies, ze som odhodlany. Sme necitam, citam anesteziologiu. Lezie to do mna ako do chlpatej deky. Sme v Chorvatsku, som na to hrdy. Dostat ho i v ponitri. Dufam.

K Palovi_SK: uz som to Danhorovi napisal, ze menej je niekedy viac, on zda sa ze ide cestou viac je vzdy menej. No prosim. Ja mu osobne palce nedrzi, nemam k comu, loghorroe nie je tiez vec na drza niepalôcov. Atestacia: nuz ved ju mame vsetci, tak ake palce, trochu trpezlivosti a trochu rozumu. Nie vela, viem co hovorim.

Danohor
    Účastník

Pan minister, drzat prsty neprosim, medzi humusakov nepatrim, moje deti vychovam (dufam), prepacte, ze som taral, je nas malo, su dovolenky, po 4 anestezach duchaplne prispevky uz sa pisat nedaju. Zelam vam uspesnu reformu, lepsich prispievatelov na stranku a proti tomu Hamletovi:

Na pociatku bolo SLOVO.

A nieco s Dawkinsa o MEMETICKEJ evolucii.

Bude shut up
    Daniel Hornansky

Amen!

palo_sk
    Účastník

Dano, vychadza mi to tak, ze bud uspavas vela deti na maske, alebo nemate zabezpeceny odvod anesteziologickych plynov mimo operacnu salu…

Ale myslim ze nie. Dokonca na rozdiel od tisicov svojich koleogov hovori svoj nazor verejne a vari aj pod vlastnym menom. Len ked niekedy neviec co ma povedat tak povie. Zabudol na Donbsinskeho – mlcat je niekedy zlato.

Danohor
    Účastník

Som odchovany na rozpravkach Bozeny Nemcovej, na Spejblovi a Hurvinkovi, ak viete, kto su oni. Ti povodni, originalni. Ale mlcim cely den. Az do vycerpania.

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 46 až 54 (z celkového počtu 54 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Navigate