Congratulations

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Juraj Petras
    Účastník (Participant)

Všetkým, ktorí sa podieľali na príprave reformných zákonov gratulujem k ich dnešnému úspechu. Isto nie sú 100 percentné (čo v živote je?), ale isto idú správnym smerom.
    Držal som Vám palce.
    Zdravím Juraj Petráš

Mata Harri
    Účastník (Participant)

Srdečne blahoželám

emed
    Účastník (Participant)

Good job 😛

PS Na prvý ohľad sa zdá, že sa niečo úspešne dovŕšilo a ono sa to vlastne len začalo

rodan
    Účastník (Participant)

Gratulácie? K čomu? Iste, presadilo sa niečo, čo možno považovať za rozumné, prospešné a v konečnom efekte nevyhnutné. Ale to sú len pravidlá. Tie bude potrebné presadiť do života, A v tom vidím podstatne viac namáhavej práce, ako v samotnej príprave. A to pôjde (vzhľadom na odpor veľkej časti tých, ktorí to majú realizovať) hróóózne pomaly.
    Takže gratulujme si k zvýšenej námahe. Na druhej strane – aj namáhavá tvorivá práca, ktorá má zmysel, viac teší, ako tristná rutina. 😛
    Takže sa pripájam ku gratulantom aj ja. =D> :-({|=

imported_Rudolf Zajac
    Účastník (Participant)

Pocul som dva nazory / v principe/. Jeden aj druhy hovori ze ludia sa systemu prisposobia. Lisili sa iba v sposobe. Ja osobne povazujem za najvecsie umenie prechod zakonov do spravy uradnikov MZ. A musim povedat, ze som presvedceny ze to zvladnu, pretoze sa dobre zhostili aj pripravy zakonov.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Navigate