Nestatni obvodni lekari

O nás Diskusné Fóra Všeobecne o zdravotníctve Nestatni obvodni lekari

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    panpan
    Účastník (Participant)

Pan minister zatial podnika razantne kroky proti tym lekarom, ktori hasia co mozu, a sice proti statnym lekarom v mensich nemocniciach. Proti lekarom, ktori sa aspon ako – tak snazia este robit nejaku medicinu. Proti lekarom, ktori su coraz viac znechuteni. Proti lekarom, ktori za malo penazi a pri velkom pocte sluzieb musia riesit problemy, ktore by velakrat nevznikli, keby obvodni lekari boli obvodnymi lekarmi. Cest vynimkam, ale ich pracu by v sucasnosti zvladla aj cvicena opica.
    A pritom maloktory sa stara, aby mal slusne vybavenu ambulanciu, hoci moznosti lizingu ma. Radsej si zalizuje kazde dva roky nove auto. Myslite si, ze na nom navstevuje pacientov? To predsa zabezpecuje NsP a jej dispecig, najradsej lekar RLP, najma po 21:00.
    Hovorite o jednodnovej chirurgii. To je pekne, lenze bez poriadnej prace obvodneho lekara, bez osetrovatelskych agentur to bude problematicke.
    Nuz pokial sa nezmeni system prace obvodnych lekarov – t.j. aby za svoj velmi slusny prijem odviedli aspon priemernu pracu, zdravotnictvo tazko zreformujete.

nadenik
    Účastník (Participant)

Starsie, ale ako pozeram, stale aktualne.

Orsag
    Účastník (Participant)

Prečo si neprídete vyskúšať prax na obvode? 😀
    Rád Vás pozvem- zaplatím večeru- ale najprv cez deň obstojíte v niekoľkých skúškach. Zvládnete všetky nástrahy práce cvičenej opice. 😆

joj
    Účastník (Participant)

Mal som tú česť pracovať aj na obvode a nepripadalo mi to také tragické.Podľa licencie ste povinní poskytovať starostlivosť 24 hodín denne vo svojom obvode, čo mimo pracovnej doby prekrývate LSPP a ešte za ňu žiadate peniaze navyše.A za čo?

Orsag
    Účastník (Participant)

JOJOJ
    Každá práca má niečo do seba. Má svoje záludnosti. Nemyslite si, že keď poisťovne vymysleli kapitačnú platbu- chceli niekoho odmeniť za jeho prácu. [-X Určili si len balík financií, ktoré sú určené pre PAS- to je všetko.
    Existovala platba za výkon- ale od tej rýchle ustúpili- pretože pri súčastnej hodnote bodu by museli zaplatiť 2 násobok…
    Mrzí ma ten všeobecne dehonestujúci pohľad na prácu OL. Ale pridajte sa k nám. Čím viac mladých, aktívnych bude v teréne- tým je väčšia šanca pre odborné pozdvihnutie práce PAS. 🙂

24 hod – v licencii?? kde je to napísané 😮

imported_Rudolf Zajac
    Účastník (Participant)

Nieto vascesj hluposti, ako ked sa rozni ucastnici trhu obvinuju kto sa ma lespie alebo horsie
    LSPP, kapitacia, prevencia su vazne temy. Zakon nepozna 8 hod ambulatnu staroslivost, zakon pozna iba ambulantnu staroslivost.

joj
    Účastník (Participant)

Nie nie, ja sa nehádam. [-X Len ma štve, že sme ako poskytovateľ ZZS zneužívaní neschopnosťou koordinácie práce lekára LSPP. Naposledy včera. 👿

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Navigate