mozno to celkom nesuvisi z reformou….ale

O nás Diskusné Fóra Všeobecne o zdravotníctve mozno to celkom nesuvisi z reformou….ale

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Anonymous
    Účastník (Participant)

chcel by som sa spytat ak tato moja otazka vobec bude uverejnena, co bude s poctivim a slusnim clovekom , ktory upozornil na korupciu na MZSR RNDr. Lubomírom Valenčíkom CSc??
    A ako sa k tomu celemu postavite?
    (uz jednoznacny) PAN MINISTER,?? (inac som Vam dost fandil, a jednoznacne v tejto situacii podla mna nebol na SK vhodnejsi clovek na post MZSR, ak vytrváte v predvolebnej retorike)
    Som velmi zvedavy ako to bude dalej so Zdravotnictvom celkovo

za odpoved vopred dakujem
    Informatik NsP

MUDr.Pavol LICHANEC
    Účastník (Participant)

Som Rád, že patríte k tým, čo chcú veci doťahovať do konca.
    Ja si myslím, že všetko súvisí s reformou.
    Dúfam, že teraz, keď je (skoro) ministrom, človek, ktorý rozbehol toto fórum, bude viacej zdravotníkov, ktorí aj touto cestou budú chcieť priložiť aspoň myšlienku k dielu.

Anonymous
    Účastník (Participant)

Ďakujem, ale dufam ze mi trosku konkretnejsie odpovie aj sam
    čoskoro Minister RZ
    vopred dakujem

Informatik NsP

imported_Rudolf Zajac
    Účastník (Participant)

On 2002-10-04 12:56, Anonymous napísal:
    chcel by som sa spytat ak tato moja otazka vobec bude uverejnena, co bude s poctivim a slusnim clovekom , ktory upozornil na korupciu na MZSR RNDr. Lubomírom Valenčíkom CSc??
    A ako sa k tomu celemu postavite?
    (uz jednoznacny) PAN MINISTER,?? (inac som Vam dost fandil, a jednoznacne v tejto situacii podla mna nebol na SK vhodnejsi clovek na post MZSR, ak vytrváte v predvolebnej retorike)
    Som velmi zvedavy ako to bude dalej so Zdravotnictvom celkovo

za odpoved vopred dakujem
    Informatik NsP

O tomto probleme viem. Informatika je ako vzdy achilovou pätou rôznych nakupov, pretoze je to ťažko hodnotiteľne. S panom doktorom komunikujem a prosim o trpezlivosť, pretože nemam žiadne podklady, iba jeho listy ministrovi. Myslim že takychto veci bude na ministerstve ovela viac.

Anonymous
    Účastník (Participant)

Ďakujem za odpoveď
    budete toho mať dosť…

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Navigate