Len tak v nedeľný podvečer

O nás Diskusné Fóra Všeobecne o zdravotníctve Len tak v nedeľný podvečer

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Mata Harri
    Účastník (Participant)

Asociácia nemocníc v rámci Hope exchange projektu poslala do našej nemocnice 2 managerov – z Francúzska a Španielska. V rámci irečitej slovenskej pohostinnosti som ich pozvala domov na obed. A v rámci debaty s Francúzom som sa ho opýtala, či náhodou nepozná Denisa Fournela, je to priateľ z rannej mladosti, kedy ako študenti sme si dopisovali aj sme sa navštívili. 20 rokov som o ňom nemala žiadne správy. Francúz mi odpovedal – je to môj šéf. Nuž čo, svet je malý. Popozerali sme si fotky, zaspomínali .

lekar
    Účastník (Participant)

len tak v nedeľnú noc som po sustavnej 17 hodinovej práci na pohotovostnej ambulancii sadol k internetu.Verím,že v pokračujucej noci nebude pretrvávať nával pacientov,ktorých dnes bolo čosi cez 80.Som šťastný,že pracujem a verím vo svetlý zajtrajšok.

Mata Harri
    Účastník (Participant)

@lekár wrote:

len tak v nedeľnú noc som po sustavnej 17 hodinovej práci na pohotovostnej ambulancii sadol k internetu.Verím,že v pokračujucej noci nebude pretrvávať nával pacientov,ktorých dnes bolo čosi cez 80.Som šťastný,že pracujem a verím vo svetlý zajtrajšok.

Ja dnes nepracujem a tiež verím vo svetlý zajtrajšok. Otázkou je, čo je lepšie #-o

Sefka
    Účastník (Participant)

Ja pracujem, ale neverim vo svetlejsi zajtrajsok. Som rada, ze su tu aj optimisti. =D>

Mata Harri
    Účastník (Participant)

@Sefka wrote:

Ja pracujem, ale neverim vo svetlejsi zajtrajsok. Som rada, ze su tu aj optimisti. =D>

Psychiatri to považujú za civilizačný druh psychopatie

bibula
    Účastník (Participant)

😮
    sem staci moj podpis:-)
    smiat sa, ci skor zaplakat?

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Navigate