ciselniky – liekov, SZM, DG a pod

O nás Diskusné Fóra Všeobecne o zdravotníctve ciselniky – liekov, SZM, DG a pod

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    minarm
    Účastník (Participant)

Vsetky tieto tu mame.
    Existuje „dokonca“ aj ciselnik kodov lekarov,
    no ciselnik kodov oddeleni PZS neexistuje.
    Nebolo by dobre, kedze uz ciselnik lekarov v SR ma na starosti Urad, aby mu pribudli aj kompetencie a povinnost viest aj takyto druh ciselnikov.

Problemom je ked pride pacient z inej NsP a pri prijímani treba nahodit kod odosielatela, ale na prekladacej sprave je iba kod lekara.
    To mam prijat pacienta ako preklad z ineho zariadenia, ale odporucenie vykonal lekar. trochu to straca logiku.
    Navyse pri pozadovani takehoto ciselnika od VsZP, ktora by ho mohla mat a urcite ma mi bolo odpovedane – odporuje zakonu o ochrane osobnych udajov….

Mata Harri
    Účastník (Participant)

@minarm wrote:

Vsetky tieto tu mame.
    To mam prijat pacienta ako preklad z ineho zariadenia, ale odporucenie vykonal lekar. trochu to straca logiku.
    Navyse pri pozadovani takehoto ciselnika od VsZP, ktora by ho mohla mat a urcite ma mi bolo odpovedane – odporuje zakonu o ochrane osobnych udajov….

Zrejme ide o utajené zariadenie, ktoré nie je zahrnuté vo verejnej sieti. Môže vôbec mať zariadenie nejaké osobné údaje? 😀

bibula
    Účastník (Participant)

no je to pravda,ale kto uz by sa nas tym zaoberal?

tak isto nikoho netrapi ,ze mame vseliake body na hocico,len malo ohodnotene /ozaj,kolko halierov je to teraz?/,len poistovne vsetky body vyhadzuju 😥 neda sa im vysvetlit,ze vykon ako pohovor s pacientom je dolezitejsi a viac zatazujuci ako napriklad odber krve….

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Navigate