O nás › Diskusné Fóra › Všeobecne o zdravotníctve › Nelekár – riaditeľ zdravotníckeho zariadenia ? › Odpoveď na: Nelekár – riaditeľ zdravotníckeho zariadenia ?
@Mata Harri wrote:
Prepáčte pán inžinier, lekár nie je jedinou intelektuálnou špičkou národa, ale k nej patrí. Intelektuálnu špičku národa tvoria jedinci z radu lekárov, inžinierov, učiteľov, spisovateľov, filozofov atd. A nezmení to ani skutočnosť, že v príslušnom rade existuje i veľa blbcov, nafúkancov, primitívov. Intelektuálnu špičku národa netvoria jedinci z radu murárov, vodoinštalatérov, traktoristov atd. Súhlasíte?
K tomu, aby ste vedeli presne identifikovať, či diskutujúci na fóre je namyslený blbec, chýbajú vám objektívne podklady. Z čoho pramení vaša istota presnosti?
Samozrejme suhlasim. Aj ked si myslim ze intelektualnou spickou naroda moze byt clovek, ktory vykona alebo vykonava nieco co ho zaradi do intelektualnej spicky … nemam vsak pocit ze to az tak zavisi od profesie. No a blbci nafukani blbci tu ktoru profesiu degraduju . .
Mate pravdu chybaju objektivne podklady na urcenie namysleneho blbca, ale zase podla niektorych vyjadreni a sposobu komunikacie to mozno odhadnut.
V case ked som pisal tu ostru reakciu som bol dost nehnevany na zopar prislusnikov lekarskej rodiny a tak aj taketo nevinne prirovnavanie sa k intelektualnej spicke ma dost vytocilo.
Prof. Kaisser – nemal som tu cest, ale podla toho co pisete tak tak nejako by to malo vyzerat aj v nasom zdravotnictve. Nie tak ako teraz, ze pomaly v kazdej nemocnici sedi politicky nanominovanec (samozrejme cest vynimkam – vynimka vsak potvrdzuje pravidlo) a potom cuduj sa svete …
Inak teda Mata-Hari, ked ste z BB tak teda drzim palce, aby vase ZZ naslo vychodiska z riesenia sucasnej situacie.
No a Dr. Lichanec … dufam, ze tuto diskusiu sledovat budete aj nadalej.