O nás › Diskusné Fóra › Všeobecne o zdravotníctve › radosť
- This topic has 5 odpovedí, 3 hlasy, and was last updated pred 19 years, 3 months by emed.
-
AutorPríspevky
-
28 mája, 2005 o 5:12 pm #451emedÚčastník (Participant)
Po prebdetej noci ( stretnutie spolužiakov z výšky) som namiesto času stráveného s rodinou – venoval akcii „Akadémia pre lekárov ambulantného sektoru“ Pri jednej z najnudnejších prednášok ( o zavádzaní certifikátov kvality ,..) som si odrazu uvedomil, že aké je to báječné – byť na akcii, kde sa hovorí aj o certifikátoch kvality používaných v civilizovanom svete. Naraz som si uvedomil, že táto doba je celkom fajn.Sme v EÚ, zdravotnícky chliev sa čistí (pomaly ale predsa ) a lekársky stav už nie je tým bezvýznamným stavom akým bol za socializmu ( rovnosť tried , bonboniery …).
Máme ministra, s ktorým v mnohom so srdca nesúhlasím, ale cez to všetko vidím u neho pozitívnu snahu o normalizáciu chaosu. Potešila ma informácia a reálnosti zavedenia platieb za case ( diagnózu), za zrušenie nezmyselných limitov na SVALZy, na tlačenie na kvalitu ( nebojme sa tlaku – bez neho by sme stagnovali). A tak končím túto radostnú ódu , aby som o chvíľu zase v inom príspevku zase niečo pranieroval… Pekný máj 😀28 mája, 2005 o 8:09 pm #4213Mata HarriÚčastník (Participant)@emed wrote:
Po prebdetej noci ( stretnutie spolužiakov z výšky) som namiesto času stráveného s rodinou – venoval akcii „Akadémia pre lekárov ambulantného sektoru“ Pri jednej z najnudnejších prednášok ( o zavádzaní certifikátov kvality ,..) som si odrazu uvedomil, že aké je to báječné – byť na akcii, kde sa hovorí aj o certifikátoch kvality používaných v civilizovanom svete. Naraz som si uvedomil, že táto doba je celkom fajn.Sme v EÚ, zdravotnícky chliev sa čistí (pomaly ale predsa ) a lekársky stav už nie je tým bezvýznamným stavom akým bol za socializmu ( rovnosť tried , bonboniery …).
Máme ministra, s ktorým v mnohom so srdca nesúhlasím, ale cez to všetko vidím u neho pozitívnu snahu o normalizáciu chaosu. Potešila ma informácia a reálnosti zavedenia platieb za case ( diagnózu), za zrušenie nezmyselných limitov na SVALZy, na tlačenie na kvalitu ( nebojme sa tlaku – bez neho by sme stagnovali). A tak končím túto radostnú ódu , aby som o chvíľu zase v inom príspevku zase niečo pranieroval… Pekný máj 😀Ja som tiež po prebdetej noci v službe i v nej pokračujem. Odolávam tlaku mojich kolegov, ktorí mi prizvukujú márnosť môjho snaženia, všetko je už dávno rozhodnuté, scenár rozkladu sa plní, o moju vieru v ľudské ratio sa začínajú zaujímať psychiatri. Takže pripájam sa k tvojmu májovému slnečnému budovateľskému príspevku :^o
29 mája, 2005 o 10:08 am #4214imported_Rudolf ZajacÚčastník (Participant)Sorry odvolavam, Emed napisal 😀 😀 😀
30 mája, 2005 o 9:04 pm #4215Mata HarriÚčastník (Participant)@Rudolf Zajac wrote:
Sorry odvolavam, Emed napisal 😀 😀 😀
Tomu a mnohému inému nerozumiem. Dá sa to upresniť?
31 mája, 2005 o 6:43 pm #4216imported_Rudolf ZajacÚčastník (Participant)Napisal k….. a to je fselico 😀
1 júna, 2005 o 3:54 am #4217emedÚčastník (Participant)Uznávam, sem- tam možno píšem k…, ale čítajúc odpovede RZ – vidím zas len samé p…. 😀 😀
(co odpisat na p…., nuz zas len k…) 😀 😀 😀 (este stastie, ze sa blizi dovolenkové obdobie… 😀 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.