Cena kvality ministra zdravotníctva

O nás Diskusné Fóra Všeobecne o zdravotníctve Cena kvality ministra zdravotníctva

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Autor
    novotnyr
    Účastník (Participant)

Dobrý deň.
    Teraz po maturite som si konečne zapol rádio, a započul som reklamný spot Cena kvality ministra zdravotníctva.
    Určite ide o dobrú vec. Iba ma trocha zarazilo že ministerstvo zdravotníctva necháva túto vec propagovať spoločne s Tatravagónkou.
    Myslím, že nie je vôbec tajomstvom, že významným majiteľom Tatravagónky je taký podnikateľ ktorý bol vyšetrovaný pre vydieranie, teraz je -slušným podnikateľom-, ale na jeho pohrebe budú asistovať vodné delá. Akiste nie je problémom pre ministerských úradnikov nahliadnuť do zoznamu Záujmových osôb. Pravdepodobne by tak zistili koho to propagujú.
    Chcel by som sa opýtať, či ministerstvu zdravotníctva nevadí, že takýmto ľuďom robí reklamu.
    Už len chýba, aby títo ľudia sprivatizovali aj popradskú nemocnicu – keď sú takí ľudomili.

imported_Rudolf Zajac
    Účastník (Participant)

Ministerstvo dava iba zastitu / asi 1000x rocne/ cena kvality je cena Nadacie s ktorou nema ani M?Z ani ja osobne nic spolocne. Neviem sice kto je vagonka, ale viem ze ak niekto nie je v poriadku mal by sediet.

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Navigate