O nás › Diskusné Fóra › Všeobecne o zdravotníctve › zakon o IZS › Odpoveď na: zakon o IZS
Mna by skor zaujimalo co bude zo slavnym uradom pre dohlad. Hned v prvom pripade kde som pocul o jeho vysetrovani podla mna absolutne zlyhal. Vydal zjavne nespravne, ba dokonca by som tvrdil ze kupene stanovisko, tak potom naco je taky urad? Aky ma vyznam? Na to aby buzeroval nejakeho praktika ked sa bude moja babka stazovat ze nej nenapisal tie ruzove tabletky co jej susede tak dobre zaberaju, a bohate firmy su aj ked sposobia smrt mnozstvu ludi budu nepostihnutelne? Lebo si to dokazu zaplatit?
Ked ste zacal s reformou tak som si myslel ze sa konecne spriehladni zdravotnictvo. Teraz vidim ze nie. Teda spriehladni sa ale iba v tom ze odpovednost za svoje chyby budu mat iba ti radovi lekari, ti za ktorimi budu stat bohate spolocnosti tim ziadny postih nehrozi. Ked bude vacsina nomocnic v rukach siolnych spolocnosti, tak potom mozete UDZS uplne zrusit. Strati svoj I ked pofiderny vyznam. Aby velke spolocnosti neprisli o licencie tak UDZS podplatia a mozeme znovu hovorit o mafii v bielych plastoch. Akurat to uz nebude o sudrznosti ale o peniazoch.
@Rudolf Zajac wrote:
Nekonecne problemy s IZS sa pomaly odstranuju. Policxajti nemali peniaze, hasici o nicom nevedeli, CO mani spali, nasi zachrankari bojuýju medzi sebou, no prosto blazninec.
Aj tak to ide dopredu.