O nás › Diskusné Fóra › Všeobecne o zdravotníctve › Produktivita práce na posteľových oddeleniach › Odpoveď na: Produktivita práce na posteľových oddeleniach
Súhlasím. Preto si myslím, že je treba stanoviť povinnosti primárov, vtedy nebudeme sa baviť o vynimočnosti, ale o produktivite a kvalite jeho práce.
Ak primár dostane istú úlohu spracovať a pošle mi pár nečitateľných viet načmáraných na papieri rukou, tak ho odvolám. Čo potom vyžaduje od personálu, keď sám k povinnostiam pristupuje fušérsky.
V socíku sa každý hrdil dosiahnutými výkonmi. Dnes tiež. Fajn. To je naša povinnosť. Ale mňa zaujíma, čo všetko sa nedosiahlo a malo, čo sa odfušovalo, mňa nezaujímajú kozmetické efekty, ale systematická práca. Latka výkonnosti a kvality musí byť postavená. Kto ju nedokáže preskočiť, má smolu, pôjde preč. Nie preto, že ja ho chcem dostať preč, ale preto, že ON nedokáže alebo nechce prekonať latku. ON o sebe rozhoduje a ja iba akceptujem jeho rozhodnutie. To je prednosť systematického manažovania. Bez pravidiel sa to vždy zvrzne na osobných účtoch. Ak chcem nastúpiť do práce do niektorej zahraničnej nemocnice, tak musím akceptovať to, čo sa odo mňa vyžaduje. Pravidlá kvôli mne tam nikto meniť nebude.
Nemocnica musí mať definované pravidlá, požiadavky a pracovníci sa demokraticky rozhodnú, či chcú v nej pracovať, alebo si vyberú nemocnicu s menšími požiadavkami.
Problém je v tom, že to platí pre upratovačku i pre riaditeľa. Ak riaditeľ neplní si povinnosti perfektne, nedosiahne perfektnosť u zamestnancov. Zažila som riaditeľa, ktorý v minulosti bol známy ulievák, všetci ho poznali, keď ako riaditeľ začal hovoriť o pracovnej morálke, všetci sa začali rehotať.