O nás › Diskusné Fóra › Všeobecne o zdravotníctve › Revizny lekar – co o tom vieme? › Odpoveď na: Revizny lekar – co o tom vieme?
@Rudolf Zajac wrote:
Revizor IV
. Cele litanie ktore tu Mata Harri alias Mvol pise su nakoniec obhajbou neobhajitelneho aj za cenu vym yslenych udajov / vid MH a jej vylevy na cenu za SVaLZ, ked nepriamo obvinila sikromne SVaLZ ze dostavaju vioacej ako nemocncica- samozrejme nezmysel/. Nakoniec jej vyjde, ze zdravotnictvo ako take musi byt stratove, pretoze v konecnej relacii je stratove.. Otazka znie, ci musi byt appendix drahsii v BB ako napriklad v Brezne, alebo Zvolene.
No, zda sa, ze MH a jej vylevy blokuju reformu, vyrabaju ozonove diery v zdravotnictve, znevazuju privatnych i poistovne, zhorsuju pocasie, kurz koruny, viac ma nenapada.
Toto je oficialny list pobocky ustrediu.:
http://nemocnica.ticcom.sk/financovanie.doc
K financovaniu sukromneho SVALZ – chce to zverejnit jedno cisto – mesacny objem na CT, MR,. labaky. Nic ine. Mam v poistovni „pokrvnu“ , nemôzem ju menovat, ja to cislo poznam. Ale ste na dovolenke, tak nastrelujte.
Nemocnica nech v excelentnych vykonoch je excelentna, v lacnych vykonoch lacna. Odkial je udaj, že apendix u nas robime drahsie? Velkomonopol, ked robi vykony seriovo, su lacnejsie. Mam pripravenych 8 dg ponuknut lacnejsie. Mozme ich ponuknut, ked excelentne vykony sa zaplatia. A hned mozme ponuknut vsetky SVALZ.
Tu je to konkretne
http://nemocnica.ticcom.sk/ponuka.doc
Z toho vyplyva, ze ma vôbec nezaujima, koľko dostane privatne SVALZ.
Tato ponuka zaruci poistovni 1 mil Sk usetrenych, ked si objednaju vykony u nas (to ideme na redukovane vykony), ušetri este viac, ak nas necha robit na plny pohon. Zo zakona by mala. Ale plati u nas zakon? Je to asi tak, ze pol tehotna, pol panna 😀 .
Ale i tak je to dobre. Dostala som za TEPKY, ze vraj som si vymyslela hausnumera a zrazu nam poistovna zvysila limit tak, ze mozme implantovat i co nemusime.
Takze palte, strielajte, bite, iba netrafte.
Pozn. Subory su bez virusov, mozno ich otvorit.