Odpoveď na: zachranna sluzba

O nás Diskusné Fóra Všeobecne o zdravotníctve zachranna sluzba Odpoveď na: zachranna sluzba

rlp
Účastník (Participant)

No p.minister pri tom zaradeni do skupiny nejakych zaujemcov o prevadzkovanie RLP neviem,ci sa mam radovat alebo plakat, nakolko v tomto ste sa mylili. 😮
Ako som pisal, zaujimalo ma to ako radoveho zamestnanca ZZS, kedze vo vyberovych podmienkach nebol spominany ziadny konkretny termin, do ktoreho by mali byt zname vysledky VK. A myslim,ze je dost logicke,ze ludi to zaujima, i z dovodu,ze pre istu skupinu ludi je praca na ZZS hlavnym zdrojom obzivy. Takze to bol cely dovod, a tiez to,ze aj v mediach sa objavuje pocetne spekulacie, a myslim,ze ak sa vyjadrite priamo Vy, tak to ma inu vieryhodnost ako casto nepresne informacie, ktore su dost bezne v nasich mediach.
A nemyslim,ze prave toto forum je prostriedkom na lobbing… Minimalne v mojom pripade nema vyznam, jedine zeby som loboval sam za seba 😀 i ked neviem kvoli comu…
A ta letecka ma zaujimala len z dovodu,ze sa na tomto fore velmi nespomina a je tiez sucastou ZZS.
prajem pekny den

Navigate