Odpoveď na: sestričky

O nás Diskusné Fóra Všeobecne o zdravotníctve sestričky Odpoveď na: sestričky

bramek
Účastník (Participant)

Uz len strucne.
Mate tri moznosti ako poskytovatel
a/ uzavriet zmluvu a dohodnut vsemozne foprmy uhrady / slclovekoden, pausal, individualnu kalkulaciu atd atd/. Este stale su deregulpovane ceny
Ja by som dohodol ,pausal a ak sa mi zda ze som hoi prekrosil tak individaulnu kalkulaciu podla pripdau
toto plati pre akutnu aj planovanui
b/ neuzavriet zmluvu a poskytovat ina neodkladnu. Poistovna Vam zaplati svoju obvyklu / ktoru plati inym – zmluvnmym !!!!!/ a ak s Vam to nepaci budete ju zalovat na doplatok a susu preukazete opravnene naklady. Dokonca ak mate iste IQ tak sa zhodente na rozodcovskom sude jew to rychle a lacne.
c/ nerobit v zdravotnictve, pretoze akutnu musite poskytnut
toto by tiez pomohlo, hlavne u tych kde cena a naklôady nie su v sulade s poskytnutou kvalitou / rozne male nepodarky co iba vysaju peniaze zo systemu/.

Vsetko opstatne su iba slova, slova slova.
Ak vsak samozrejme chcete mat hustu masovu polievku z cistej vody, tak hm hm, su tu takí

Akutna leukemia:
Ak ju liuecom ako SAS tak co
Akl v nemopcncii tak AKO SAS a hotel. V com je rozdiel. To ze nemocnice uzavreli hlupe zmluvy. Nakoniec deregulovana cena a zmluva Vam umozni tuto veu:
poistovna sa zavazuje u pripadu …. zaplatit lieky / nech si liecbu s Vami odsuhlasi ak chce a ma na to odbornikov, dalej to iste v modrom zelenom a cervenom. ved sme to uz robili. Chcete mi povedat, ze vari PO MOJOM ODCHODE Vam, za milionovu leukemiu dali 30.000. To asi nie, ze?

Kalkulacie: ina vec je, ze to nevedia nemocnice urobit, pretoze ich nic nenuti. Kolko trvalo Vam vo Vasej nemocncici kym ste sa ako tak dopatrali co kolko stoji. Rok, dva, tri???????
Pohodlnejsie je to nerobit, jacat ze positovne neplatia a robit dlhy. Na nich sa da totiz dobre zarobit.
Kolektovna nezopdovednost, vydieranie chorobami , NE EKONOMIKA su zaklad toho zdravoitnictva, ktore zu uz nemalo byt. A teraz sa pomaly k nemu vraciame.

Navigate