Odpoveď na: reforma zdravotníctva

O nás Diskusné Fóra Všeobecne o zdravotníctve reforma zdravotníctva Odpoveď na: reforma zdravotníctva

moderator
Účastník (Participant)

@Rudolf Zajac wrote:

Skuste znova, nemozete chciet od statu iba nieco. Vsetko, alebo nic.

Od štátu chcem iba to, čo deklaruje, že garantuje. Minimálnu sieť. Na to si platime ministra a jeho gardu. A stale máme tu sieť z roku 1950.

@Rudolf Zajac wrote:

Ake pod cenu? Vsak nemocnice si nevedia ceny ani vypoctat. Su deregulovane ceny,m tedy ceny dohodou, alebo ak chcete kalkulaiou. A skoro vsetky nemocnice idu na nejak nerealne pasualizovanie.

Neviem ako kde, ale ja mám o reálnych cenách slušný prehľad. Dokonca som pri jednaniach predložila faktúry, cenu som nedohodla. Poisťovňa kvôli nejakej Rooseveltke si nerozhasí celý svoj ekonomický system (ich odpoveď). Ale najbližšie, až u nás vyschne bahno (tomu sa hovorí drzý optimizmus) a vy budete na pevnine, tak Vás pozvem na reálne jednanie s poisťovňou. (záchranka bude pripravená pred budovou). Potom to bude mať priebeh ako s tým oživeným Leninom….

@Rudolf Zajac wrote:

Skuste znova a znova sa zamysliet.

Poslala som pred rokom do VšZP ponuku JAS s exkluzívnym návrhom cien (reálnych). Vraj sme najprv mali napísať žiadosť. ……

Navigate